Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2010 00:40 - Играта на играчките 3
Автор: thefaceoftheshadow Категория: Други   
Прочетен: 2956 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 21.06.2010 00:10


Галапремиерата на Играта на играчките 3

image

 

Какво се случи на 16-ти юни 2010? Ами дългоочакваната галапремиера на третата част от „Играта на играчките” най-после пристигна. Но лентата не пристигна сама. С нея пристигнаха още куп игри за малчуганите, с които те се забавляваха до заветния час. Имаше много награди, предоставени от Егмонт- България, както и разбира се среща с главните герои - Баз и Уди. Всеки фен имаше възможност да се снима с тях и тези, които имаха фотоапарати разбира се, го направиха. Аз, като един вечно замечтан графоман разбира се, забравих за тъй важната вещ и не можах да снимам нищо... или може би почти нищо.

Главните озвучаващи герои започнаха да излизат на сцената веднага, след като костюмираните като Баз и Уди я напуснаха. На сцената се появиха Анислав Лазаров (актьорът озвучаващ Уди), Мариан Маринов (Баз) и др.

Няма как да пропусна факта, че единствената снимка, която успях да си направя с фотоапарата на досетливите хора, с които бях, беше точно с Анислав Лазаров, който пък с охота прие молбата ми за снимка. Както се вика една снимка, ама качествена и с главен герой.

След обещаващата програма всички отидоха надъхани към местата си, готови да се отпуснат в поредната класика на Пиксар. Ала изненадите не бяха свършили и още щом наближихме седалките, бяхме изненадани от това, че на всяка от тях имаше специален подарък-играчка с героите от филма. Като едно пораснало дете, нямаше как да не се зарадвам и на това.

И филмът започна. Преди него обаче, едно кратко Пиксар филмче под името „Нощ и ден”, се появи като една забавна подготовка, за едно приключение, което щеше да остане в сърцата на малки и големи. А именно...

 


Играта на играчките 3

image

 

Както вече сте разбрали от не един или два източника, Баз, Уди и компания се завръщат за поредната доза щури приключения. Този път обаче, техният притежател Анди е почти пълнолетен и заминава за колеж. Настъпва време, в което той трябва да продължи без скъпите си приятели, които обаче, все пак решава да запази. Но след една нелепа грешка, играчките попадат в детската градина, сигурни че Анди вече не го е грижа за тях, и че както той, така и те, трябва да поемат по различни пътища. Но в детския кът се крият много повече зловещи тайни, отколкото новите играчки могат да си представят. Симпатичният на вид мечок Лотсо всъщност се оказва водач на шайка, която превръща новопристигналите играчки в мишена на съвсем малките деца, които ги разглобяват, мачкат, хвърлят и всякакви такива болезнени действия. Играчките трябва да се преборят с бандата на Лотсо, за да избягат от ужасяващото място и да се върнат при своя притежател, който дори и за миг не ги е забравил.

Какви впечатления ми остави филмът? Ами ето какви. На края на прожекцията цялата зала аплодираше, включително и аз, а аплодисментите продължиха и по време на финалните надписи. Да кажа, че продукцията е поредния шедъовър на Пиксар и Дисни, ще бъде клиширано и не много вярно. Защото филмът е нещо много повече. С Анди, сякаш бяха израстнали и Уди, и Баз, и Джеси и забавният динозавър Рекс и всички останали. В него има една скрита сила, която ту те кара да стискаш зъби през сълзи, ту да се смееш с глас. История за истинското приятелство, което никога не умира. История за истинската човечност, която може да живее дори и в на пръв поглед безжизнените крайници на... едни играчки.

Оригиналните озвучители на филма включват добре известния на всички ни Том Ханкс (Уди) Тим Алън (Бъз) и разбира се специална роля е отредена на Майкъл Кийтън. Последният озвучава един много интересен нов образ във филма, а именно куклата Кен. При нас Кен е озвучен от небезизвестният Ники Илиев, а ролята на Барби е поверена на гласа на Саня Борисова, известна на широката публика с ролята си на Елица в „Забранена любов”. Главният злодей, мечокът Лоцо, е поверен на един от най-известните и качествени български актъори, а именно Стефан Данаилов. Мариан Маринов е българският глас на Баз, а Анислав Лазаров, както казах, озвучава ролята на каубоя Уди. Тук е моментът да похваля всеки един от озвучителите за това, че няма нищо претупано и всеки си е свършил работата перфектно. Няма как да не похваля и човека, с помощта на когото успях да бъда на галапремиерата. Това е Христо Гатев, който беше един от хората, спечелили покани и шанс да озвучат герой, заедно с неговия приятел и съученик Коста. Двамата, макар и с второстепенни герои и не много реплики, са успели да се справят на висотата на професионалните озвучители.

Та, това е третата част на Играта на играчките. Забавна, цветна и емоционална, тя действа на много по-дълбоки и скрити нива, и енергията от нея ще бъде усетена, дори и от най-предубедените. Дайте шанс на „Играта на играчките 3” и тя ще ви дари с едни изключителни стойностни час и половина, в които ще си припомните, че детето във вас всъщност е истинското добро, което се крие у всеки от нас.

 

ПП. Като един от малкото не гледали нито първата, нито втората част, аз скоро ще поправя тази грешка. Може би ще е забавно да гледаш трилогия отзад напред...

А ето и снимките от събитието :

image 

Част от компанията с Уди и Баз. Направо ме е яд, че не отидох да се снимам с тях...

image

Коментарът на спечелилите покани за събитието и шанс да озвучат герой от "Играта на играчките 3".

image

 Ето ги отново. Моят приятел Христо е човекът, който прави поклон в момента. ; )

image

А ето ме и мен с българският глас на каубоя Уди!

Макар и да са малко снимките, мисля че са достатъчни, за да придадат атмосферата на чудесния ден. Ако и вие искате да усетите подобни емоции, просто идете да видите филма. Струва си!

 





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kometapg - Много приятно ревю. Сигурно е било ...
18.06.2010 00:50
Много приятно ревю. Сигурно е било чудесно преживяване за всички в салона. А Дисни наистина прави много хубави анимации, които си заслужават.
цитирай
2. анонимен - Arya
21.06.2010 00:39
Премиерата в София е минала като по вода, просто хората наистина са почувствали филма. А озвучителите, които са подбрали са идни от любимите ми и по този начин доста от малките ще могат да се насладят на филма. Нямам търпение да го гледам от ревюто разбирам, че ще гледам с интерес до последната секунда :)
цитирай
3. анонимен - Хареса ми ревюто ти! Още тая събота ...
22.06.2010 10:32
Хареса ми ревюто ти! Още тая събота ще ходя да гледам филмчето!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: thefaceoftheshadow
Категория: Други
Прочетен: 1209863
Постинги: 157
Коментари: 2986
Гласове: 10155
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930